Kvartsi hoolduskomplekt View larger

Behandlingskit för keramik

i lager

  • Kitet innehåller:

    1.       Stenrengöringsmedel 200 ml
    2.       Nano Cream rengöringspasta 200 g
    3.       Wipe&Gloss rengöringsmedel 200 ml
    4.       Gummihandskar
    5.       Mikrofiberduk
    6.       Vit duk
    7.       Rengöringssvamp

     

    Stenrengöringsmedel

    Mångsidigt och neutralt rengöringsmedel, idealiskt för förberedande rengöring av alla ytor. Användning: Spraya rengöringsmedlet på ytan och rengör med den medföljande vita duken. När ytan är ren är det viktigast att skölja bort överflödiga rester med rent vatten.

    Nano Cream Rengöringspasta

    Abrasiv pasta avsedd för användning på svåra fläckar. Användning: Skaka flaskan noggrant före användning. Rengör arbetsytan med en ren duk. Fukta lätt arbetsytan och applicera Nano Cream rengöringspasta på den smutsiga platsen. Gnugga försiktigt med cirkulära rörelser på den smutsiga platsen med rengöringssvampen. För extra envisa fläckar, upprepa proceduren utan att först fukta arbetsytan och om nödvändigt, låt produkten stå på arbetsytan i 2–4 timmar. Rengör sedan noggrant arbetsytan med rent vatten. Testa produkten i en liten mängd på en obemärkt plats innan användning.

    Wipe&Gloss Rengöringsmedel

    Wipe&Gloss rengöringsmedel är avsett för daglig användning och passar för polerade arbetsytor. Användning: Skaka flaskan noggrant före användning. Spraya produkten direkt på arbetsytan och rengör ytan med den vita duken genom att göra cirkulära rörelser. Använd vid behov gummihandskar för att undvika hudirritation. Produkten är inte lämplig för matta ytor eller golv.