Ceppo di Gre

i lager

Ceppo di Gre sten bänkskiva

Bänkskivor för kök och bad.

More details

 • 3240 x 1620 mm
 • 12 mm
 • 20 mm
 • 30 mm (limmad framkant)
 • 40 mm (limmad framkant)
 • matt

 • Företaget Marazzi

  Marazzi är bland de mest välkända varumärkena i den byggkeramiska branschen. Deras produkter, som marknadsförs i fler än 140 länder, har blivit synonymt med kvalitetsstandarden för keramiska plattor och symboliserar den bästa italienska stilen inom inredning och design. Marazzi grundades 1935 i Sassuolo, Italien, som blev snabbt ett internationellt produktionscentrum för byggkeramik.

  Marazzis design

  Hem, hus och städer utan människor är inte mer än tomma rum. Men den insikten har Marazzi redan i över åttio års tid designat och framställt ytor i keramik, där det praktiska möter det estetiska, det innovativa kompletterar det traditionella och där teknik utformas efter människans behov. Marazzis exklusiva teknik, höga standarder och tillförlitlighet möts av snygg stil, god smak och en passion till keramik och en förkärlek till estetik. Där design slutar tar inlevelsen över.

  Marazzis produkt

  Marazzis oavbrutna engagemang i den innovativa stilen, utforskning och utveckling av nya produkt- och processlösningar har hjälpt företaget att inta en teknologisk ledarposition. Idag använder Marazzi moderna produktionslinjer och senaste teknik, samt ett tiotal patent på teknik som låter dem att tillverka de bästa keramiska plattorna för både den privata och företagssektorn. Redan så tidigt som 1994 var Marazzi ett av branschens ledande företag vars kvalitetssystem certifierades enligt ISO 9001, efterföljd av ett certifierat miljöledningssystem enligt ISO 14001. Tack vare optimerad energiförbrukning, kontrollerad avfallshantering och återvinning av avloppsvatten har Marazzi bidragit till att produktionen av keramiska plattor kan ske i ett slutet kretslopp, med begränsad förbrukning av naturtillgångar och minimal miljöpåverkan.

  Marmor, granit, betong och metall är oändliga inspirationskällor. Marazzi Grande erbjuder nu nya lösningar för bänkskivor som har inspirerats av den finaste marmorn, betongkänslan och metallers mineraliska läckerhet. Grande är en ny produktserie med 12 mm tjocka plattor för bänkskivor i kök och badrum, bordskivor och övrig möbeltillverkning. För produktionen har Marazzi byggt en ny fabrik och installerat nya produktionslinjer med spjutspetsteknologi vilket gör det möjligt att få fram både matt och polerad yta som har ännu bättre hållbarhet och fläckbeständighet, jämfört med branschens standarder hittills.

  Då produkten kan återvinnas efter användning minskas dess redan låga miljöpåverkan ytterligare. Den lämpar sig även för utomhusbruk, då det även behåller sina egenskaper i solen. Materialet klassas som 8 på Mohs hårdhetsskala, vilket gör det även hårdare än granit och kvarts som har 7 mohs.

  Prisoffert

  Du kan gärna räkna ut priset själv med hjälp av priskalkylatorn på vår hemsida. Du kan även skicka oss dina köksritningar eller bara ringa oss.

  Leveranstiden för montering är upp till 2 veckor från färdigställande av produktionsritningar. Dina köksskåp bör vara färdigmonterade tills planerad måttagning.

  Enkel att underhålla

  Våra bänkskivor behåller sitt vackra utseende i många år, med ringa underhållsbehov. Varmt vatten och milt rengöringsmedel är allt som behövs för daglig rengöring. Dock rekommenderar vi särskilda underhållsmedel för sten som underlättar rengöring ytterligare. Keramiska bänkskivor behöver inte impregneras. En bänkskiva i keramik repas inte av knivar eller andra vassa föremål vilka dock kan lämna fläckar av metall som kan vara tidskrävande att rengöra. Därför rekommenderar vi alltid att använda skärbräda.

  Beständighet mot höga temperaturer

  Keramik är mycket värmebeständig och hållbar. Heta kastruller och stekpannor kan ställas direkt på bänkskivan.