Graniidi hoolduskomplekt View larger

Behandlingskit för granit med polerad yta

i lager

  • Kitet innehåller:

    1.       Stenrengöringsmedel 200 ml
    2.       Nano Cream rengöringspasta 200 g
    3.       Platinum Solvent fläckavvisande underhållsmedel 200 ml
    4.       Gummihandskar
    5.       Blå mikrofiberduk
    6.       Vit duk
    7.       Rengöringssvamp

     

    Stenrengöringsmedel

    Mångsidigt neutralt tvättmedel som passar perfekt för förtvätt av alla ytor. Användning: Spraya rengöringsmedlet på ytan och rengör med den medföljande vita duken. När ytan är ren är det viktigaste att skölja bort eventuella rester med rent vatten.

     

    Nano Cream rengöringspasta

    Abrasiv pasta avsedd för användning på svåra fläckar. Användning: Skaka flaskan noggrant innan användning. Rengör arbetsytan med en ren trasa. Fukta arbetsytan lätt och applicera Nano Cream rengöringspasta på det smutsiga området. Gnugga försiktigt med cirkulära rörelser med rengöringssvampen. För särskilt envisa fläckar upprepa proceduren utan att blötlägga arbetsytan i förväg och låt vid behov produkten verka i 2–4 timmar. Rengör sedan arbetsytan noggrant med rent vatten. Testa produkten på en liten, obemärkt plats innan användning.

     

    Platinum Solvent fläckavvisande underhållsmedel

    Platinum Solvent skyddar arbetsytan mot absorbering av vatten- och oljebaserade ämnen. Produkten är effektiv om den används enligt anvisningarna. För att bibehålla effektivt skydd bör Platinum Solvent användas minst en gång om året. Användning: Se till att arbetsytan är ren och torr innan du använder underhållsmedlet. Använd de medföljande gummihandskarna när du applicerar medlet. Applicera ett lager Platinum Solvent på arbetsytan med den medföljande vita duken. Låt produkten torka. När den har torkat, avlägsna alla överflödiga rester med cirkulära rörelser med den mikrofiberduk som medföljer. Vid mycket absorberande arbetsytor, applicera ett andra lager och upprepa samma procedur. Effekten uppnås inom 24–48 timmar, varefter arbetsytan kan användas som vanligt. Underhållstips: Använd inte rengöringsmedel som innehåller starka syror, ren alkohol, alkalier eller lösningsmedel för att rengöra arbetsytan. Använd det rengöringsmedel som medföljer i underhållskitet.