Lunar

i lager

Lunar sten bänkskiva

Bänkskivor för kök och bad.

Moms tillkommer.

More details

 • 3200 x 1450 mm
 • 12 mm
 • 20 mm
 • 40 mm (limmad framkant)
 • matt

 • SKÖTSEL OCH UNDERHÅLL - KERAMIK

  Materialegenskaper och -beskrivning:

  Nerosteins keramikskivor är speciellt framtagna för de hårda krav som ställs på köksbänkskivor. Materialet är helt värmebeständigt, samt beständigt mot fläckar, kemikalier och repor. Det lämpar sig även för utomhusbruk, då det även behåller sina egenskaper i solen. Reptåligheten enligt Mohs hårdhetsskala är 8. Keramikskivan är tillverkad av naturlig lera och mineralfärger som pressas ihop och värmebehandlas för att få fram en bänkskiva med bästa egenskaper. Produkten är återvinningsbar och därav med minimal miljöpåverkan.

  Våra bänkskivor behåller sitt vackra utseende i många år, med ringa underhållsbehov. Varmt vatten och milt rengöringsmedel är allt som behövs för daglig rengöring. Dock rekommenderar vi särskilda underhållsmedel för sten som underlättar rengöring ytterligare. Keramiska bänkskivor behöver inte impregneras. En bänkskiva i keramik repas inte av knivar eller andra vassa föremål vilka dock kan lämna fläckar av metall som kan vara tidskrävande att rengöra. Därför rekommenderar vi alltid att använda skärbräda.

  Keramik är mycket värmebeständig och hållbar. Heta kastruller och stekpannor kan ställas direkt på bänkskivan.

   

  Hur beställer man bänkskivor?

  - när du har färdiga ritningar eller mått för din bänkskiva, skicka en förfrågan till vår försäljningsavdelning eller beräkna själv priset för din bänkskiva i Nerosteins priskalkylator.

  - efter att underskåp och stommen för bänkskivan är färdigmonterade avtalar vi tid för måttagning. 

  - vår mättekniker tar exakta mått för din bänkskiva och upprättar nödvändiga produktionsritningar.

  - vi tillverkar bänkskivan i Nerosteins fabrik.

  - monteringsteamet levererar och monterar bänkskivan. Leveranstiden för montering är upp till 2 veckor från färdigställande av produktionsritningar.