Reduced price! Negro Tebas View larger

Tebas Black

i lager

Black Tebas är svart kvartskomposit från Silestone.

Pris inklusive moms.

More details

 • 3050x1440 mm
 • 3200x1600 mm
 • 12 mm
 • 20 mm
 • 30 mm
 • 40 mm (limmad framkant)
 • polerad

 • Kvartskomposit är ett konstgjort stenmaterial som består av 93% av utvalda naturmaterial kvarts och 7% av bindemedel och färgpigment.

  Kvarts har liknande egenskaper som granit men är mindre porös och har en mängd olika nyanser av färger och mönster. Kvartskomposit är väldigt homogen, utan gömda sprickor eller brister. Absorberar inte vätska och är väldigt tåligt mot fläckar och repor, utmärkt val till köksbänkskivor.

  Kvartskomposit tål inte direkt UV-strålning som kan orsaka missfärgningar, därför bör den användas endast inomhus.

  Pris

  Du kan räkna ut kostnaden med hjälp av vår priskalkylator eller skicka över skiss eller mått för att få ett uppskattat pris.


  Leveranstid

  Vår leveranstid är 2-3 veckor efter uppmätning. Före uppmätning bör alla stommar vara på plats och förankrade eller befintlig bänkskiva borttagen.

  Värmetålighet

  Kvartskomposit är tåligt mot värme, upp till 150 krader, men känslig för plötsliga och snabba temperaturförändringar. Vi rekommenderar att du alltid använder värmeunderlägg.

  Underhåll

  Daglig underhåll med ljummet vatten och disktrasa, vid behov mild diskmedel. Använd aldrig rengöringsmedel som innehåller slipmedel, det kan skada stenens polerade yta. Mer envisa fläckar kan kräva speciella stenvårds produkter.

  Det är viktigt att vara medveten om att kvarts som alla andra ytor kan skadas permanent om de utsätts för starka kemikalier. Rengör aldrig kvartsytan med produkter som innehåller trikloretan eller metylenklorid.

  Undvik mycket aggressiva rengöringsmedel som ung- och grillrengöringsmedel och diskmedel som har höga alkaliska / pH-nivåer (pH 8.5 eller högre), som kan skada stenens yta.

  Skulle din bänkskiva i kvartskomposit utsätts för någon av dessa skadliga produkter, skölj omedelbart med rent vatten för att neutralisera effekten.
  Ythårdhet gör kvartskompositskivan mindre känslig för repor, men för att undvika skador på bänkskivan eller kniven, rekommenderar vi att man använder skärbräda.