Granit

Granit bänkskivor

Granitbänkskivor är ett utmärkt val för alla hem och företag. De ger inte bara en elegant touch till alla utrymmen, utan har också många praktiska fördelar. Granit är ett av det mest hållbara materialen som finns och tål värme, repor och vattenskador bättre än andra material. Det är lätt att rengöra och kräver minimalt underhål...

Granit bänkskivor

Granitbänkskivor är ett utmärkt val för alla hem och företag. De ger inte bara en elegant touch till alla utrymmen, utan har också många praktiska fördelar. Granit är ett av det mest hållbara materialen som finns och tål värme, repor och vattenskador bättre än andra material. Det är lätt att rengöra och kräver minimalt underhåll. Du behöver aldrig oroa dig för att det ska se tråkigt ut eller blekna med tiden. Med alla dessa fantastiska egenskaper är det inte konstigt att granitbänkskivor är ett populärt val!
Om du letar efter ett material som är hållbart, praktiskt och unikt vackert finns det ingen tvekan om att granitbänkskivor är ett utmärkt val. Bänkskivan behåller sin naturliga och vackra utseende i många år. Ifall du letar efter en långvarig inredningslösning som garanterat imponerar på dina gäster, se till att titta närmre på granitbänkskivor!

More

Granit Dett finns 12 produkter

 • Granit Nero Assoluto, helsvart granit är en av våra bästsäljare. Används ofta till köksbänkar men även som golvmaterial eller fasadbeklädnad.  Moms tillkommer.

  3 733 kr / m²
 • Blue Pearl är mörkgrå granit med blå inslag, utmärkt val i kök och badrum. Moms tillkommer.

  4 213 kr / m²
 • Emerald Pearl är en blandning av djup mörkgrå, svart, blå labrodorit. Den lyxiga stenen kommer från Norge. Moms tillkommer.

  4 213 kr / m²
 • Nero Impala är mörk granit med ljusa inslag. Väldigt tålig och motståndskraftig mot fläckar. Används ofta som bänkskiva men även till golv och fasadbeklädnad. Moms tillkommer.

  3 253 kr / m²
 • Star Galaxy är svart granit med guldskimmer. Populär till bänkskiva, men används även som golvplattor och fasadbeklädnad. Fläck- och värmetålig. Moms tillkommer.

  4 213 kr / m²
 • Viscount White är stormönstrad vit-grå granit. Ett bra alternativ som köksbänkskiva istället för marmor för granit är fläck- och värmetålig. Moms tillkommer.

  3 253 kr / m²
 • Bianco Sardois är ljus, prickig granit. En av våra mest prisvärda granitsorter.  Moms tillkommer.

  2 254 kr / m²
 • Labrador Antique är fin brun labradorit med blå lyster. Används ofta som bänkskiva men även till golv och fasader. Utmärkt val som granitbänkskiva på grund av värme- och fläcktålighet. Moms tillkommer.

  5 479 kr / m²
 • Forest Black är stormönstrad svart granit. Kallas även Oscuro Mist. Ett bra alternativ som köksbänkskiva istället för svart marmor. Moms tillkommer.

  3 661 kr / m²
 • Black Pearl är storkornig svart granit som är ett utmärkt val till bänkskiva. Är värme- och fläcktålig. Moms tillkommer.

  3 253 kr / m²
 • Silver Pearl är grå storkornig granit från Indien. Passar som bänkskiva med polerad och sidenmatt yta.  Moms tillkommer.

  3 191 kr / m²
 • Gris Gordoba är ljusgrå granit, som är ett bra val som bänkskiva. Används även som fasadbeklädnad och golv. Moms tillkommer.

  2 254 kr / m²
Visar 1 - 12 av 12 produkter