Keramiska bänkskivor

Keramiska bänkskivor är ett utmärkt alternativ för dem som vill skapa en uppdaterad stil i köket eller badrummet. De finns inte bara i en mängd olika stilar och färger, utan keramiska bänkskivor ger också många praktiska fördelar.
Till skillnad från andra material som trä är keramik värmebeständigt, vilket gör det perfekt för...

Keramiska bänkskivor

Keramiska bänkskivor är ett utmärkt alternativ för dem som vill skapa en uppdaterad stil i köket eller badrummet. De finns inte bara i en mängd olika stilar och färger, utan keramiska bänkskivor ger också många praktiska fördelar.
Till skillnad från andra material som trä är keramik värmebeständigt, vilket gör det perfekt för heta kastruller och tallrikar som tas direkt från spisen eller ugnen. Keramik är också otroligt lätt att rengöra; allt du behöver är varmt vatten och lite milt rengöringsmedel eller tvål. Bänkskivor i keramik är fläck-och vattentåliga på grund av sin icke-porösa yta.
Slutligen är keramik en riktigt bra investering, eftersom den är extremt hållbar och kan hålla i flera år utan att förlora sin estetiska attraktion.
Keramiska bänkskivor ger många fördelar som inte ges av andra material och är det idealiska valet för dem som letar efter en estetisk och hållbar bänkskiva. Njut av stilen och praktiken med keramiska bänkskivor!

More

Keramik Dett finns 83 produkter

Underkategorier

 • Atlas Plan
 • Nerostein Keramik
 • Dekton

  Dekton bänkskiva

  Dektons bänkskivor har många fördelar för upptagna hem och företag. De är otroligt slitstarka och motståndskraftiga mot slitage, vilket gör dem till ett utmärkt val för hårt arbetande kök. Dekton är icke-poröst, vilket gör att det inte blir färgat av vätskor eller feta matstänk. Materialet är värmebeständig upp till 400 grader Celsius, vilket innebär att heta kastruller inte missfärgar ytan.
  Ett annat stort plus med Dekton bänkskivor är deras låga underhållskrav. Materialet behöver inte regelbundet tätas och är lätt att rengöra med tvål och vatten; inga starka kemikalier behövs!
  Du som är orolig för repor eller flisor kan slappna av med detta valet.
  Om du letar efter en hållbar bänkskiva som är lätt att ta hand om, är Dekton det perfekta valet! Det ger dig stil och nytta för många år framöver. Eftersom Dekton finns i olika färger och texturmatriser kan du anpassa det till ditt hem eller kontorsdesign. Låt dig inspireras av de otroliga funktionerna som Dektons bänkskivor erbjuder

 • Marazzi

  Marazzi bänkskivor

  Marazzi bänkskivor är ett utmärkt val för alla köksrenoveringar. Materialet är hållbart, attraktivt och lätt att underhålla - vilket gör att du kan få ut det mesta av ditt utrymme för matlagning och underhållning.
  Marazzi-serien av bänkskivor finns i en mängd av olika färger och stilar, vilket gör att du kan hitta en som passar din individuella smak. Oavsett om du letar efter något elegant och modernt eller traditionellt och rustikt har Marazzi ett alternativ för dig.
  Förutom att vara estetiskt tilltalande är Marazzi bänkskivor också lätta att rengöra. Deras högblank, släta yta är smutsresistent och kan torkas med en fuktig trasa eller duk vilket underlättar i vardagen.
  Med Marazzi bänkskivor har du en praktisk, pålitlig och estetiskt tilltalande designlösning som kommer att förgylla ditt hem i många år framöver.

 • Nuovo Corso

  Nuovo Corso bänkskivor

  Nuovo Corso bänkskivor är ett utmärkt val för alla kök och badrum och erbjuder en rad fördelar som gör dem till det perfekta tillägget till ditt hem. De är otroligt hållbara, med en motståndskraft som klarar år av slitage utan att spricka eller flisa. Nuovo Corso bänkskivor finns också i en mängd vackra mönster och stilar som lyfter fram skönheten i alla rum. Dessutom är de tillverkade av hållbara material som kvarts och marmor, vilket gör dem både miljövänliga och estetiskt tilltalande. När det är dags att städa är Nuovo Corso bänkskivor lätta att underhålla tack vare sin icke porösa yta som inte absorberar spill och fläckar. Om du letar efter en lättstädad, hållbar och estetiskt tilltalande bänkskiva, är Nuovo Corso det perfekta valet.

Visar 1 - 83 av 83 produkter