Kvarts bänkskivor

Kvartsbänkskivor är ett utmärkt val för alla moderna kök och badrum. Kvartsbänkskivor ger inte bara överlägsen hållbarhet och styrka, dem erbjuder också ett brett utbud av designalternativ som passar alla stilar. Kvarts är ett mycket slitstarkt material som har naturliga antibakteriella egenskaper, vilket innebär att kvartsbänk...

Kvarts bänkskivor

Kvartsbänkskivor är ett utmärkt val för alla moderna kök och badrum. Kvartsbänkskivor ger inte bara överlägsen hållbarhet och styrka, dem erbjuder också ett brett utbud av designalternativ som passar alla stilar. Kvarts är ett mycket slitstarkt material som har naturliga antibakteriella egenskaper, vilket innebär att kvartsbänkskivor är lätta att rengöra och underhålla med tiden. Kvarts har också ett vackert utseende som inte kommer att blekna, gulna eller cracka. Dem är extremt hållbara, stenen lämpar sig perfekt för användning i områden med mycket användning, som köksbänkar och badrumsskivor. Kvarts är också väldigt motståndskraftigt mot hushållskemikalier så att de inte skadas av syror eller alkaliska material.

More

Kvarts Dett finns 63 produkter

Underkategorier

 • Silestone

  Silestone bänkskivor

  Om du letar efter ett material som kan stå emot det mesta och samtidigt ge köket en elegant touch är Silestone bänkskivor ett utmärkt val. Detta kvartsbaserade materialet är otroligt hållbart och kräver lite underhåll för att hålla det skinande nytt. Dessutom gör dess icke-porösa yta det mycket motståndskraftigt mot vatten och fukt. Förutom dess uthållighet, så är silestone lätt att rengöra och kräver egentligen inte något speciellt städmedel - en vanlig trasa med varmt vatten räcker för att hålla bänkskivan fräsch.
  Silestone är också stilrent och kommer med ett brett urval av färger, mönster och texturer som kan anpassas till ditt kök. Detta gör det lättare att få till en personlig touch i din köksmiljö.
  Med andra ord, Silestone bänkskivor är ett utmärkt val om du vill få uthållighet och skönhet som håller länge.
  Gör ditt kök mer stilrent och uthålligt med Silestone bänkskivor!

 • Caesarstone
 • Andra varumärken
Visar 1 - 63 av 63 produkter