Stenbänkskivor

Stenskivor ger ett unikt och vackert utseende som kan förhöja stilen i alla kök och badrum. Dem är otroligt hållbara, motståndskraftiga mot repor och värme och lätta att rengöra.
Förutom sitt estetiska tilltal erbjuder bänkskivor av natursten också en rad andra fördelar. Dem bleknar till exempel inte och blir inte missfärgade med t...

Stenbänkskivor

Stenskivor ger ett unikt och vackert utseende som kan förhöja stilen i alla kök och badrum. Dem är otroligt hållbara, motståndskraftiga mot repor och värme och lätta att rengöra.
Förutom sitt estetiska tilltal erbjuder bänkskivor av natursten också en rad andra fördelar. Dem bleknar till exempel inte och blir inte missfärgade med tiden som andra material som laminat eller kakel. Dess icke-porösa yta är väldigt hygienisk och motstår det mesta av fläckar - vilket gör den idealisk för matberedningsområden.
Dessutom innebär det mångsidiga utbudet av stenar, där du kan hitta något som passar perfekt till din designvision - från de rika gröna tonerna i marmor till de varma vita och beiga nyanserna hos granit.
Med alla dessa ursprungliga och praktiska egenskaper, är det lätta valet för ditt kök i årtionden framöver.

More

Bänkskivor av sten Dett finns 191 produkter

Underkategorier

 • Försäljning
 • Marmor & kalksten

  Marmorskivor

  Marmor bänkskivor är ett utmärkt komplement till alla kök och badrum. Marmors unika mönster har gjort att det passar perfekt till dig som önskar ett untikt kök.
  Den icke-porösa ytan innebär att den absorberar vatten och vätskor.
  Marmor kommer i massor av olika nyanser, texturer och mönster som ger ett unikt utseende till detta rum. Det kan anpassas för att matcha din ideala stil och passar in i många olika typer av inredningsstilar.
  Till sist är marmor bänkskivor ofta väldigt prisvärda, vilket gör det till ett mycket eftertraktat material för köks och badrumsinredning.
  Kort sagt, marmor bänkskivor är ett utmärkt val som kommer att se bra ut och ge många års slitstyrka. Det är en stilfull inrednings detalj.

 • Granit

  Granit bänkskivor

  Granitbänkskivor är ett utmärkt val för alla hem och företag. De ger inte bara en elegant touch till alla utrymmen, utan har också många praktiska fördelar. Granit är ett av det mest hållbara materialen som finns och tål värme, repor och vattenskador bättre än andra material. Det är lätt att rengöra och kräver minimalt underhåll. Du behöver aldrig oroa dig för att det ska se tråkigt ut eller blekna med tiden. Med alla dessa fantastiska egenskaper är det inte konstigt att granitbänkskivor är ett populärt val!
  Om du letar efter ett material som är hållbart, praktiskt och unikt vackert finns det ingen tvekan om att granitbänkskivor är ett utmärkt val. Bänkskivan behåller sin naturliga och vackra utseende i många år. Ifall du letar efter en långvarig inredningslösning som garanterat imponerar på dina gäster, se till att titta närmre på granitbänkskivor!

 • Kvarts

  Kvarts bänkskivor

  Kvartsbänkskivor är ett utmärkt val för alla moderna kök och badrum. Kvartsbänkskivor ger inte bara överlägsen hållbarhet och styrka, dem erbjuder också ett brett utbud av designalternativ som passar alla stilar. Kvarts är ett mycket slitstarkt material som har naturliga antibakteriella egenskaper, vilket innebär att kvartsbänkskivor är lätta att rengöra och underhålla med tiden. Kvarts har också ett vackert utseende som inte kommer att blekna, gulna eller cracka. Dem är extremt hållbara, stenen lämpar sig perfekt för användning i områden med mycket användning, som köksbänkar och badrumsskivor. Kvarts är också väldigt motståndskraftigt mot hushållskemikalier så att de inte skadas av syror eller alkaliska material.

 • Keramik

  Keramiska bänkskivor

  Keramiska bänkskivor är ett utmärkt alternativ för dem som vill skapa en uppdaterad stil i köket eller badrummet. De finns inte bara i en mängd olika stilar och färger, utan keramiska bänkskivor ger också många praktiska fördelar.
  Till skillnad från andra material som trä är keramik värmebeständigt, vilket gör det perfekt för heta kastruller och tallrikar som tas direkt från spisen eller ugnen. Keramik är också otroligt lätt att rengöra; allt du behöver är varmt vatten och lite milt rengöringsmedel eller tvål. Bänkskivor i keramik är fläck-och vattentåliga på grund av sin icke-porösa yta.
  Slutligen är keramik en riktigt bra investering, eftersom den är extremt hållbar och kan hålla i flera år utan att förlora sin estetiska attraktion.
  Keramiska bänkskivor ger många fördelar som inte ges av andra material och är det idealiska valet för dem som letar efter en estetisk och hållbar bänkskiva. Njut av stilen och praktiken med keramiska bänkskivor!

 • Kvartsit

  Kvartsit bänkskivor

  Bänkskivor av kvartsit är ett utmärkt val för husägare som vill uppgradera sitt kök eller badrum. Kvartsit är ett naturligt starkt och hållbart material, vilket gör det till ett av de mest pålitliga materialen du kan använda för din bänkskiva. Det är värmebeständigt, reptåligt och fläckbeständigt. Du behöver inte oroa dig för skador när du lagar mat eller städar.
  Kvartsit är inte bara extremt praktiskt, utan ger också en iögonfallande skönhet till varje utrymme som den upptar. Det som gör kvartsit unik är att varje platta har sina egna individuella egenskaper, där du får ett verkligt unikt utseende som inte kan kopieras någon annanstans!
  I slutet av dagen, kommer du inte bara att ha ett överlägset praktiskt material på din bänkskiva samtidigt som den skapar ett unikt och vacker design. Kvartsit bänkskivor är otroligt högkvalitativa och långvariga. Ifall du letar efter ett luftigt alternativ till granit eller marmor, se inget längre än kvartsit!

 • Terrazzo

  Terrazzo bänkskivor

  Terrazzo-bänkskivor är lätta att rengöra och hålla igen. Dem har en förseglad yta som gör dem resistenta mot stänk, vatten och andra föroreningar. En annan användbar egenskap med Terrazzo-bänkskivor är deras slittålighet som gör det möjligt att underhålla sin glans i åratal. Det finns ett brett utbud av olika terrakottafärger och -mönster där du kan välja ett som passar din stil och ditt hem. Terrazzo-bänkskivor är också ett långsiktigt investeringsbeslut, eftersom dem är mycket hållbara och kan uthärda slitage bättre än andra typer av bänkskivor. Dem behöver inte ersättas i många år, vilket gör att du kommer spara tid och energi på underhåll. Sist men inte minst, Terrazzo-bänkskivor är ett vackert förstärkningsalternativ som ger rikedom och charm till vilket rum som helst.

per sida
Visar 1 - 120 av 191 produkter